دکترای ارتوپدی یک تخصص پزشکی است که در درمان و جراحی بیماری های سیستم اسکلتی عضلانی و زمینه های استخوان، مفاصل و حرکات تخصص دارد. این پزشک برای تشخیص و درمان اختلالات ستون فقرات، آرتریت، آسیب های ورزشی، آسیب ها و شکستگی ها آموزش دیده است. همچنین در زمینه ارتوپدی روش های مختلفی از جمله جراحی و جراحی وجود دارد. جراحی اندکی با ارتوپدی متفاوت است. متخصص ارتوپدی نیز می تواند دوره های جراحی را در این رشته پزشکی بگذراند. به عنوان مثال، با کمک یک متخصص ستون فقرات، می تواند آموزش های تکمیلی را در زمینه جراحی ستون فقرات به پایان برساند. به عبارت دیگر ارتوپدی شاخه ای از پزشکی است که به درمان و اصلاح سخت ترین قسمت بدن یعنی استخوان ها و مسائل مربوط به آن کمک می کند.

هنگامی که بیمار درخواست مراجعه به پزشک ارتوپد در منزل را دارد، این پزشکان متخصص ارتوپد که به منزل اعزام می شوند، علاوه بر عمل و ویزیت بیماران در مطب ها، کلینیک ها و بیمارستان ها، بیمار را ویزیت کرده و در منزل به درمان آنها می پردازند.

تعهدات پزشک ارتوپد

از جمله وظایف جراحان ارتوپد، درمان شکستگی استخوان، جایگزینی مفاصل دردناک با مفاصل مصنوعی و درمان بیماران مبتلا به مشکلات اسکلتی- عضلانی است. از دیگر فعالیت های آنها می توان به درمان های زیر اشاره کرد:

ترمیم پارگی تاندون ها، رباط ها و آسیب های پا

درمان رگ به رگ شدن و کشیدگی عضلات

درمان آسیب های ورزشی

کمردرد، فتق دیسک و تنگی نخاع را درمان می کند

تشخیص و درمان بیماری های مادرزادی اندام ها

درمان تومورهای استخوانی

درمان تنگی تونل کارپال، آرتریت دست و آسیب های دست

درمان دیسپلازی هیپ، هیپ و هیپ

درمان عفونت های اندام

مراقبت از تروما ارتوپدی

افزایش طول پا

درمان و پیشگیری از پوکی استخوان

پیشگیری از آرتریت

درمان و جراحی ناهنجاری های استخوانی

پزشک کایروپراکتیک در منزل

وظایف ارتودنتیست خانگی

هر پزشک یا متخصصی در هنگام ویزیت بیماران مسئول دانش خود است. آشنایی با وظایف جراح ارتوپد به شما در سازماندهی بیماران و ارائه مراقبت های بهتر کمک می کند. در زیر با نقش جراحان ارتوپد آشنا می شویم:

شرایط را بررسی کنید

بررسی شرایط محیطی، فیزیکی و اجتماعی هر فرد، انتخاب نوع دارو، درمان و تمرینات درمانی از وظایف جراح ارتوپد در منزل است. در هنگام مراجعه به پزشک ارتوپد در منزل، اطلاعاتی مانند: بارداری، شیردهی، دردهای مزمن و مزمن، انتخاب غذا و سبک زندگی باید به وی داده شود.

علائم خود را بررسی کنید

مرحله بعدی در ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل، معاینه بیمار خواهد بود که هدف از انجام آن، به دست آوردن و درک منشاء علائم و بیماری، تعیین میزان آسیب و بیماری و یافتن موارد زیر است: نوع مشکل. سیستم های مختلف بدن از جمله سیستم عصبی، سیستم تنفسی، گردش خون و دمای بدن باید مورد بررسی قرار گیرند.

مشکل را شناسایی کنید

متخصص باید علائم را بهتر تشخیص دهد، زیرا تشخیص اشتباه صدمات جبران ناپذیری به فرد وارد می کند. مراجعه به پزشک ارتوپد در منزل شامل تشخیص اولیه مناسب پس از معاینه فیزیکی و تشخیص ثانویه اضافی پس از آزمایش ها و عکس های مختلف است.

رفتار

خوشبختانه برای اکثر بیماری‌های مزمن ارتوپدی، درمان مؤثری وجود دارد که می‌توان آن را به راحتی در منزل طی مراجعه به متخصص ارتوپدی اجرا کرد، روش به عواملی مانند قدرت و نوع و وسعت بیماری بستگی دارد. تمرینات استقامتی. همچنین سن، سلامت عمومی و سبک زندگی بیمار می تواند بر روند درمان تاثیر بگذارد. درمان ممکن است شامل موارد زیر باشد: فیزیوتراپی در منزل، ماساژ درمانی در منزل، مشاوره و ارجاع برای جراحی، دارو درمانی، دستور استراحت و استفاده از کمپرس سرد یا گرم، یا بالا بردن اندام آسیب دیده، تزریق سرم، گاهی اوقات ترکیبی. در برخی موارد پزشک ارتوپد معاینه دقیق بیمار را انجام می دهد و در صورت نیاز به کمک، در مرحله بعد پس از طراحی و ساخت دستگاه مورد نیاز، دستگاه قرار داده شده و در بدن بیمار قرار می گیرد.

اطلاعات قبل از تماس الزامی است.

زمانی که فردی با مرکز پزشکی تماس می گیرد و درخواست ویزیت ارتوپدی در منزل می کند، باید اطلاعات اولیه و اولیه بیمار را در اختیار مرکز قرار دهد که شامل نام و نام خانوادگی، حساسیت دارویی، بیماری زمینه ای، جنسیت، سن و وزن است.

به متخصص ارتوپدی در منزل مراجعه کنید

پیشگیری از عوارض حاد ارتوپدی

از ورزش های پرخطر و خطرات بدون تجهیزات حفاظتی خودداری کنید و همچنین در صورت مشاهده و احساس کوچکترین لمس و بی حسی در دست ها و پاها سریعاً به پزشک ارتوپد مراجعه کنید و در صورت احساس درد مفاصل و صدا در هنگام حرکت یا زخم کششی با پزشک مشورت کنید. تاندون ها و انگشتان. از توالت فرنگی و همچنین استفاده از صندلی هنگام غذا خوردن استفاده کنید و از نشستن و ایستادن زیاد در طول روز خودداری کنید.

البته با مراجعه زودهنگام به متخصص و ذکر دردهای جزئی ناشی از ارتوپدی حاد به دلیل بی توجهی می توان از بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد.

چه زمانی باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کرد؟

گاهی اوقات افراد هنگام احساس درد و ناراحتی در مورد اینکه با کدام متخصص مشورت کنند گیج می شوند. برای کمک به این افراد، علائمی که پزشک ارتوپد باید به دنبال آنها باشد، در زیر آمده است:

درد، سفتی استخوان یا ماهیچه، و ناراحتی که در فعالیت های روزانه اختلال ایجاد می کند

درد مزمن (دردی که بیش از 12 هفته طول بکشد)

دامنه حرکتی ضعیف

بی ثباتی و بی ثباتی هنگام راه رفتن یا ایستادن

ضعف و بی حسی در بازوها یا پاها

آسیب بافت نرم که پس از چند روز بهبود نمی یابد

در صورت درد شدید، بیمار از مرکز می خواهد که به ارتوپد در منزل مراجعه کند.
 

ویزیت در منزل نزد متخصص ارتوپدی

زمانی که بیمار در منزل از یکی از اختلالات ارتوپدی مانند ناتوانی یا مشکل در حرکت مستقل رنج می برد، حتماً باید به ارتوپد مراجعه کند، اما این بیماران معمولاً قادر به ویزیت حضوری نیستند و ترجیح می دهند بیرون بروند. آنها برای ورود به دفتر هیچ مشکلی ندارند. گاهی اوقات وقت و انرژی بیمار برای صرف مسیر به مطب یا بیمارستان کافی نیست، حتی او نگران ازدحام در مطب یا ترافیک و کمبود جای پارک برای وسیله نقلیه خود است. به او ترجیح می دهد به ارتوپد در خانه مراجعه کند.

یکی دیگر از مزایای مراجعه به متخصص ارتوپد در منزل این است که پزشک جدا از گوش دادن و بررسی سوابق پزشکی بیمار و بررسی وضعیت روحی و جسمی وی با انجام معاینات مختلف ارتوپدی می تواند مشکلات بیمار را در محیطی دوستانه و بدون استرس حل کند. آزمایشات، خدمات مختلفی مانند فیزیوتراپی یا مراقبت در منزل، یا تجویز دارو یا ارجاع به جراحی ممکن است ارائه شود. همچنین بیمار می تواند با آرامش در محیطی دنج و راحت و در کنار خانواده مشاوره ها و درمان های لازم را دریافت کند و با روحیه ای قوی تر و بهتر با بیماری روبرو شود. می تواند برای افراد مسن بسیار مناسب باشد. (اطلاعات کامل مراقبت از سالمندان و مراقبت در منزل)

ارتوپدی در منزل

ویژگی های متخصص ارتوپدی در منزل

در صورت نیاز به مراجعه به پزشک ارتوپد در منزل، باید اطمینان حاصل کنیم که پزشک ارتوپد دارای امتیازاتی از جمله: داشتن تاییدیه از وزارت بهداشت، سابقه کاری طولانی مدت در بیمارستان های معروف، حضور در اسرع وقت مطابق با نیازهای بیمار در رابطه با جنسیت متخصص (آقا و خانم) و رفتار اخلاقی و ارزیابی وضعیت روانی بیمار. داشتن این ویژگی ها و ویژگی ها ارتوپد خوب خانگی را از بد جدا می کند و از این رو مرکز ساحسنتر تمام تلاش خود را برای رعایت این نکات به کار گرفته است.

قیمت پزشک ارتوپد در منزل

هزینه ویزیت پزشک ارتوپد در منزل مشخص نیست. وزارت بهداشت نرخ و حق الزحمه سالانه را منتشر می کند که مختص سال است و در صورت کمبود پزشک ارتوپد در منزل در صورت نیاز سایر خدمات مورد نیاز و دریافتی بیمار از جمله تزریقات، تصویربرداری استخوان و فیزیوتراپی و یا خدمات توانبخشی که هزینه آن به نرخ مصوب اضافه می شود. همچنین باید توجه داشته باشیم که هزینه ها بین خانه بیمار و مطب پزشک متفاوت است، در حالی که زمان حضور پزشک ارتوپد در خانه چه در شب، چه روز و یا تعطیلات تاثیر زیادی دارد. در قیمت برای اطلاع از هزینه ارتوپد در مرکز صحرایی به صفحه هزینه مراجعه کنید.
 

 مراجعه به صفحه مقاله: https://payju.ir/content/پزشکان-متخصص-ارتوپدی-در-شیراز